Uszodaszemölcs mikorra gyógyulhat meg?

Tisztelt Doktornő! Uszodaszemölcsöt diagnosztizált a doktor, 2 hete, a nemiszervem feletti vékony részen, ahol érzékeny a bőröm is és nehezen tudom irritáció nélkül hajnyíróval leszedni. Infectodell ecsetelőt kaptam rá, amit kb 1 hete használok is! Rengeteget olvastam utána a témának, de a kérdésem mégis így szólna: Fél éve vannak meg a szemölcsök rajtam, heti 3-4 alkalommal éltem nemi életet, állandó partnerrel, de a páromnak semmi baja. A kezelés elkezdése óta viszont azt javasolta, hogy a készítmény miatt ne éljünk nemi életet! Viszont ha eddig sem volt semmi tünete, a kezelés alatt miért lenne? Melyik az az állapot, mikor gyógyultnak tekinthető a szemolcs? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Uszodaszemölcs témában

Az uszodaszemölcs fertőző betegség, ezért nem ajánlott szexuális életet élni. Infectodellel kezelje a gyulladás megjelenéséig. Akkor tekinthető gyógyultnak, ha a szemölcsök leszáradtak, és újabbak nem jelennek meg.

Kérdés: 2015. július 11., 18:28; Megválaszolva: 2015. július 14., 09:50
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba