Piros folt a makkon mosdókenőccsel mosom, nem múlik

Tisztelt Doktornő! Gondommal sajnos ismét Önhöz kell fordulnom. Körül-belül 1 éve piros folt jelent meg a makkomon, ami nem fáj nem viszket, nem emelkedik ki a bőr felületéből. Az Ön ajánlására 1 hónapja mosom mosdókenőccsel, de a folt nem javult. Felkerestem egy urológus doktort, aki mindent megvizsgált rajtam, kivéve a foltot amiért hozzá fordultam. Épp csak egy pillantást vetett rá és javasolta, hogy bőrgyógyásznak mutassam meg. Fel is kerestem egy jó hírű baranyai bőrgyógyászt és elmentem a magánrendelésére, ahol közöltem a gondom és az orvos egy pillantásból azt állította, hogy: "Húgycső jobb oldalán panaszt nem okozóan látható egy gyulladt folt." "ACU-2480 Egyéb ágens okozta irritatív kontaktdermatitis." Kezelésként Mofuder krémet írt fel, amit 5 napja használok napi egyszer este. Tüneteim eddig nem javultak. Egyéb információ, hogy véleményem szerint minimális fitymaszűkületem lehet. Merev állapotban magától nem csúszik hátra a fityma, de kézzel, vagy az együttlét kezdetekor hátracsúszik. Makk mögött marad, de kézzel bármikor minden fájdalom nélkül vissza tudom húzni, vagy az együttlétet követő lankadáskor magától visszacsúszik. Kérdéseim a következőek lennének: Ilyen mértékű fitymaszűkület okozhatja a foltot? Rendjén van, hogy még nem látok javulást? Az orvos egy pillantásból felállíthatta a helyes diagnózist? Ön szerint előfordulhat, hogy valami komolyabb betegség áll a dolgok mögött? Nagyon meg vagyok ijedve. Előfordulhat, hogy ez rákmegelőző állapot, vagy péniszrák? Elnézést, ha buta kérdéseket tettem fel, csak hiába járok orvoshoz megnyugvást nem találok. Köszönttel, Dávid

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Penis témában

Fitymaszűkület okozhat panaszt a makkon. Ne aggódjon, 21 évesen nem szokott rosszindulatú daganat előfordulni a penisen. Alkalmazza tovább a Mofuder kenőcsöt, mert az még a fitymaszűkületet is megoldhatja.

Kérdés: 2015. március 24., 14:28; Megválaszolva: 2015. március 24., 19:31
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése