duzzadt húgycsőnyílás

Tisztelt Doktornő! Három hete szexuális kapcsolatom volt egy lánnyal, az orális része óvszer nélkül történt. Két napra rá a péniszem bepirosodott, így elmentem bőrgyógyászhoz, aki azonban az ünnepek miatt csak mintát vetta húgycsőből, és azt megvizsgálta mikroszkóp alatt. Baktériumokat és gombákat is talált, így 1 hét moxifloxacin és 2 hét itrakonazol kúrát írt fel. Ezt követően azonban megduzzadt a makkom egy része (a húgycsőnyílástól jobbra esős "csúcs" és maga a húgycsőnyílás is) , illetve a korábban jelentkező néha égő (makk, heretájék, combhajlat) , néha tompa fájdalom nem múlt el. Visszamentem a dokihoz, 5 napos doxycycline kúrát írt fel, meg betadinos kenőcsöt. Elküldött vérvételre is (2 héttel az aktus után - HIV, Hepatitis, Chlamydia, Syphilis negatív) . Szóval ezeken túlvagyok, azonban még mindig érzek néha égő fájdalmat, és szerintem a húgycsőnyílás is duzzadt (képet csatoltam) . Egyéb elváltozás a hímvesszőn, környékén, illetve folyás, viszketés nincs. Ön szerint mit tegyek, mit javasol? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza urethritis témában

Azt javaslom, hogy 3-4 hetes antibiotikummentes állapotban forduljon STD szakrendelésre, ahol történjen mintavétel és újabb vérvétel is (az aktust követően 2 héttel még nem jelennek meg az ellenanyagok, ezért a szerológia ismétlése javasolt) .

Kérdés: 2015. január 14., 10:47; Megválaszolva: 2015. január 14., 18:29
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór
Viszkető iütések