Seb a péniszen

Tisztelt Doktór ÚR/Hölgy! Elmentem orvoshoz a péniszem mkiatt ez volt a papírra írva: (2 hete a preputium külső felszínén enyhe eríthaemat fél cm-es nagyságban. Láz, ált. tünet nem volt. Locaslis oedeema nincs. Kontaktust negál. DIAGNÓZIS: B3540 Tinea a testen) Kenőcsöt is kaptam: BORAXPASZTA Ez mennyire súlyos és mennyire kezelhető? Mit kell tegyek, hogy elmúljon ez? Kérem segítségüket!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a pénisz probléma témában

Tisztelt Kérdező! Az orvosi diagnózis alapján Önnek gombás fertőzés jelentkezett a péniszén, amely természetesen gombaellenes krémmel kezelhető (a kapott paszta ilyen) vagy ha a külsőleg alkalmazott kezelés nem elég hatékony, gombaellenes tablettával gyógyítható. Javaslom használja a kapott készítményt, amennyiben nem észlel megfelelő javulást keresse fel kezelőorvosát.

Kérdés: 2014. június 02., 14:32; Megválaszolva: 2014. június 03., 21:55
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?