Vissza térő piros foltok a péniszen

Tisztelt doktornő/doktor úr. A panaszom a következő lenne. A párommal védekezés nélküli folytatunk aktust. Ezután nekem általában kipirosodik a makkom 1-2 napra rá piros pöttyök jelennek meg. Már nagyon sokszor voltam ezzel a problémával orvosnál, 2x le is oltották először azzal az eredménnyel, hogy ez egy parazita. Másodszor egy sima baktérium. Kaptam kezelést antibiotikumot is és kenőcsöt is. A krém receptre kapható helyben kevert készítmény. Na most ez a felültei tünetet el is tünteti, nincs viszketés se folt se semmi, de ahogy abba hagyom vissza jön. Voltam már urológián is ott azt mondták hogy semmi problémám nincs, a bőr gyógyászom se tud már mit kezdeni vele. A páromnak elmondása szerint nincs baja nincs tünete. Lehetséges, hogy allergiás lennék a páromra és ez így mutatkozik? Illetve hova tudnék még fordulni? Esetleg valami mélyebbre hatoló vizsgálat létezik? Ez a panasz lassan már 7 hónapja tart. Nagyon szeretném megtudni mi lehet a baj! Válaszát előre is köszönöm. Üdv.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a pénisz panasz témában

Chlamydia és gombás fertőzés szokott ilyen panaszt okozni. Doxycyclin caps. szedése mellett Travocort krémet javaslok.

Kérdés: 2014. június 01., 23:25; Megválaszolva: 2014. június 03., 21:08
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Mi lehet az?
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon