Nem múlik a péniszgomba, megoldás?

Már korábban kérdeztem az oldalon, a tüneteimet leírva azt a választ kaptam, hogy: "Gombás fertőzés okozza a panaszt. Folytassa a Canesten kezelést tovább! " Nem Canesten-el kentem a péniszem, hanem Candibene-TEVA kenőccsel. Elvileg ugyan az a két kenőcs, csak árban térnek el. Már vagy 2 hete kenem, de a makkom alatt még mindig vannak apró mélyedések. Általában este fürdés után bekenem és reggel letörlöm a fel nem szívódott kenőcsöt. Mennyi idő után kellene eltűnniük, vagy el sem fognak tűnni a mélyedések?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a pénisz probléma témában

A lokális kezelést 2-4 hétig kell folytatni. Ha ez idő alatt sem múlnak el a tünetek, akkor érdemes személyesen felkeresni bőrgyógyászt.

Kérdés: 2014. május 27., 22:40; Megválaszolva: 2014. május 29., 09:27
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?