Terbisil szedése

Kedves Bőrgyógyász! Nagyon régóta küzdök lábköröm gombával. Az elmúlt évben már szedtem terbisil tablettát, kivizsgáláson voltam mindenem rendben van, megismételhető a kúra? Most neolaqot használok, de a nyáron szeretném lakkozni a körmöm, mert nagyon csúnyák, ezért gondoltam, hogy ebben az időszakban jó lenne ha újra szedhetném a gyógyszert.. Köszönettel: Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a körömgomba témában

Tisztelt Kérdező! Amennyiben a laborvizsgálat során nem volt eltérés és az előző kúra után egy hosszabb szünet pl. fél év kimaradt, a kúra megismételhető, amennyiben van értelme (tehát ha az előző alkalommal használt). Ha nem segített a tavalyi gyógyszerszedés, akkor érdemes más gombaellenes tablettát szedni, mely természetesen bőrgyógyászati szakvizsgálathoz kötött.

Kérdés: 2014. május 14., 11:13; Megválaszolva: 2014. május 16., 13:26
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?