Körömgomba

Tisztelt Doktornő! Két kérdésem lenne.Azt olvastam,hogy a körömgomba miatt más szervek is károsodhatnak olyan szinten,hogy halált is okozhat. Én nem hiszek benne.Egyismerősöm ajánlotta a Miconorm kenőcsöt kérdésem,hogy ismeri-e a doktornő? Nekem évek óta problémám van a körmömmel/már műtötték/ de nem lett jobb.Orvosságot is szedtem, jelenleg ecsetelem.De nincs változás. Várom válaszát. Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza körömgomba témában

A gombák csak nagyon legyengült immunrendszer mellett okoznak szisztémás fertőzést. Sajnos nem ismerem a Miconorm kenőcsöt, az interneten olvastam, hogy természetes összetevőket tartalmaz. Ha egy ismerőse ajánlotta Önnek, akkor nyugodtan próbálja ki. Ha műtét és gyógyszer mellett sem javult a köröm állapota, akkor lehet hogy nem is gomba okozza a panaszt, hanem csak nyomás vagy egyéb körömrendellenesség.

Kérdés: 2020. július 31., 16:26; Megválaszolva: 2020. augusztus 01., 09:13
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon