Erythema Intertrigo

Tisztelt Doktor Úr/Nő Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy erythema intertrigot diagnosztizáltak nálam nemi szerv tájékán kaptam rá gyógyszert és kenőcsöt a kenőcs szinte semmit nem hatott a gyógyszer elmulasztotta teljesen de mikor lejár a gyógyszer hatása akkor rá egy hétre újra kijön ugyanott vagy pár cmrel kicsit már kaptam mindenféle kenőcsöt azok egyik sem hatásos csak enyhíti a viszketést omicral gyógyszert kaptam most rá 15 szemet szedtem be ahogy a bőrgyógyászom kiírta ugyanúgy elmúlt és eltelt megint egy hét újra kijött elmentem vérvételre és allergia vizsgálatra minden negatív lett cukromat is megnézték szintén negatív de ezen kívül nincsenek olyan tüneteim mint egy cukorbetegnek valamit vizelet vétel is volt szintén negatív és most már kezdek nagyon félni miért jön újra ki és egyszerűen nem múlik el legalább 3 hónapja játszom ezt és most már szeretnék ennek a végére járni. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a bőrprobléma témában

Azt javaslom hetente szedjen 150mg Mycosystet 4-6 hétig, lokálisan használjon Travocort kenőcsöt.

Kérdés: 2014. május 13., 11:42; Megválaszolva: 2014. május 16., 12:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?