• Milyen bőrbetegség lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Bőrgyógyász Szakorvos! Hozzávetőlegesen 2, 5 évvel ezelőtt kezdődött a problémám. A hátam jobb oldali bőrfelületén viszkető, kitüremkedő kiütések, melyekből eleinte csak egy-két db volt, majd idővel több lett belőlük. Meleg víz hatására érzékenyebbé és még viszketőbbé válnak.Háziorvos által kezelve lettek az alábbiakban említett gyógyszerekkel illetve krémmel, melyek szerint gombafertőzésről van szó.Ezen kívül magam elvégeztem egy megközelítőleg 4 hónapos Candida diétát, aminek ideje alatt halványodtak ugyan, de nem tűntek el továbbra sem. A jelenlegi helyzet az, hogy mar alap helyzetben(ha nem éri meleg víz) akkor is érzékenyek, fájnak és viszketnek is. A diétát már nem tartom ugyanakkor igyekszem tudatosan és változatosan táplálkozni.(teljes kiőrlésű gabonák, tejtermékek, zöldségek, magvak, kevés édesség, nagyon minimális hústermék) Kérem mielőbbi szíves szakértő segítségét és válaszát! Köszönöm. Üdvözlettel: Tímea

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrprobléma témában

        Sajnos a kép elég homályos és csak egy lézió látható, az egész háta nem. Azt javaslom, hogy próbálja meg Travocort krémmel kezelni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. február 01., 15:30; Megválaszolva: 2018. február 15., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: