hímvessző papillomatosisa

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! A hímvesszőmön, a makkom körül papillomák találhatóak. Tudomásom szerint ártalmatlanok, mégis szeretném eltávolítani őket.Érdekelne minden megoldás. Mivel kényes téma számomra szeretnék valamely magánklinikán, rendelésen megoldást találni.Egyedül lézeres eltávolításról hallottam eddig.Kérem tájékoztasson milyn lehetőségem vannak ennek kezelésére esetleges eltávolítására.Kérem, ha tud arról is tájékozatsson, hogy pontosan hova tudok fordulni a problémámmal. Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza a pénisz panasz témában

Tisztelt Kérdező! Ez a normális mirigy állomány. Van, akinek jobban kifejeződik. Én radifrekvenciák készülékkel távolítom el. Finomabb a lézernél, de a lézer is nagyon jó megoldás. Tisztelettel: Stehlich Gábor - Mátyásföld Klinika

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2014. május 11., 20:12; Megválaszolva: 2014. május 19., 07:04
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon
Kinyomhatatlan pattanás
Hpv szemölcs
Bőrbetegség