Comb hajlatban viszkető, vörös folt

Tisztelt Hölgyem/Uram! Néhány éve a combhajlatomban jelen van egy piros folt. Eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, az utóbbi hónapokban viszont kicsit megnőtt kb. 4cm átmérőjűre. Hólyagokat, komolyabb elváltozásokat nem tapasztaltam soha, viszont néha viszket. Bőrgombára gyanakodtam, ezért ~2 hete, napi 2x Canesten krémmel kenegetem, de nem tapasztalok változást. Jó lenne megszabadulni tőle, de az elsődleges kérdésem, hogy mennyire lehet befolyással a szexuális életemre? A választ előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a viszkető vörös folt témában

Tisztelt Kérdező! A szexuális életére biztosan nincs befolyással. A kép alapján nehéz diagnózist felállítani, lehet szó gombás fertőzésről, de inkább irritáció okozta bőrtünetnek tartom(ami Canesten krémre nem fog javulni). Javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost, aki a megfelelő kezelést tud ajánlani a pontos diagnózis alapján.

Kérdés: 2014. április 08., 10:06; Megválaszolva: 2014. április 09., 23:35
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?