Egy foltban nem nő a szakállam

Borotválkozásnál észrevettem, hogy egy területen nem nő egyáltalán szakállam. Ez a terület úgy látom, hogy nőtt is. Voltam góckutatáson, fülorgégészeten, fogászaton, urológián, hasi ultrahangon, de minden negatív. Mi lehet az ok? Lehet bőrgyógyászati eredetű?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szakáll témában

Tisztelt Kérdező!

Ha már ilyen korrekten kivizsgálták, kezelni kellene.

Ez egy immunbetegség, az immunrendszere önmaga ellen fordult, úgy detektálja a hajhagymákat, mintha idegen lenne és ezért iktatja ki őket. Gyorsan kezdjék el kezelni, mert mehet tovább a folyamat és kihullhat nagyobb területen is a szőr ill. haj.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2013. szeptember 12., 12:59; Megválaszolva: 2013. szeptember 23., 17:55
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szakáll kikopása
Szakáll kikopása Tisztelt Cím! Èszrevettem, hogy az államon a szakállam egy-két helyen, főleg az állcsúcson de alul és oldalt is kezd kikopni....
Arcszőrzet hullása
Április óta egy foltban nincs arcszőrzetem.Jártam bőrgyógyásznál.elküldött gócvizsgálatokra, urológia, fogászat, gégészet, ebből kifolyólag...
Mivel serkenthetem a szakáll...
Az volna a kérdésem, hogy hogyan, milyen kenőccsel lehet megerősíteni a szakállat. Arcomnak ezen része nem fejlődik egyenletesen és szeretném, ha...
Fehér foltok a péniszen