Magas tesztoszteron szint (? )

T.Doktornő/ Doktor Úr! 21 éves nő vagyok, régóa küzdök bőrproblémával, ami az antibiotikumos kezelésre sem reagál. Főként az arcom jobb oldalán, és a szám körüli területen jelentkezik. Nemrégiben hormonális vérvizsgálatot csináltattam, amelyen a 'Total Testosteron' szint eredeménye 1042, 77 ng/dl lett. Talán fontos információ, hogy a vizsgálat a menstruációm első napján készült. Több orvos ellenőrizte az eredményt, először teljesen jónak találták, majd egy bőrgyógyász szakorvos vetette fel, hogy a tesztoszteron-szint valószínűleg magasabb a normálisnál. Okozhatja-e ez a bőrproblémákat? Hova forduljak segítségét, és mire számíthatok? Nagyon köszönöm,

Dr. Tóth Gyöngyi válasza magas tesztoszteron szint témában

Tisztelt Kérdező!

Pontosan nem írta hogy milyen jellegű bőrbetegsége van (milyen diagnózist állított fel a bőrgyógyász) , csak azt hogy bőrproblémája van.Javaslom keressen fel endokrinológus szakorvost a hormon eredménnyel.

Kérdés: 2012. november 24., 23:05; Megválaszolva: 2012. november 26., 17:09

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...