Foltos arcszőrzet

Üdvözlöm! Gyerekkoromban volt egy balesetem, elcsúsztam egy frissen felmosott kövön és felszakadt államon a bőr. 4 öltéssel össze kellett varrni. Semmi gondom nem volt vele, de pár hónapja észre vettem, hogy a régi sebhely körül egyre nagyobb foltban nem nő a szőr. Eleinte csak enyhén a sebhely körül nem nőt a szőr évekig (ami gondolom a baleset miatt van) , de ma már ott tartok, hogy "V" alakban egészen az állam felső részéig feljön a folt. Illetve, ha sokáig nem borotválkozom, enyhe "fehér" szőrzet nő, de olyan, mintha nem lenne ott semmi a dominánsabb fekete szőrzet mellett. Mikor megborotválkozom is látni a folt helyét. Kérdésem az lenne, hogy mitől van ez? Mi történt velem hirtelen, ami eddig évekig nem jött elő? Van rá valami megoldás, gyógyszer? Várom válaszát! Üdvözlettel: Seiner

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza foltos arcszőrzet témában

Tisztelt Kérdező!

A leírtak alapján alopecia areata nevezetű betegsége van, de fizikális vizsgálat nélkül nem tudok pontos diagnózist felállítani.Javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost, mert a tünetek hátterében többféle ok lehet pl. valamilyen góc a szervezetben, kivizsgálás lenne szükséges, majd annak függvényében a terápia megkezdése.

Kérdés: 2012. november 02., 14:58; Megválaszolva: 2012. november 05., 21:35
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás