zsírcsomó a fejen

Kedves Doktornő/Úr! A tokot már eltávolították, de nem műtéttel, mert egy darab kijött és simán kiszedték a sebészeten, de nem varrták össze és most picit kezd már leszáradni sebesedni. Az lenne a kérdésem, hogy ezt betadinozzam ahogy eddig (és gézzel lefedve hajpánttal próbáltam megóvni a szennyeződéstől és sérülésektől) vagy inkább már ne hordjak hajpántot és inkább szellőzzön a seb? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza zsírcsomó eltávolítása témában

Tisztelt Kérdező!

Nem kellene már fedni, elég a Betadine fertőtlenítés.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. október 22., 19:19; Megválaszolva: 2012. október 24., 16:25
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás