Vastag lábköröm

Tisztelt Doktor úr! Körömgombát mindkét láb nagyujjon 2 és fél éven át kezelték lézerrel, mire a barnás-sárga szín eltűnt, a kezelés végzője szerint már nem gombás a körmöm. Azonban még mindig vastag mindkét körmöm, ez nem-e annak a jele, hogy még mindig gombás? Ebben az esetben milyen lehetőséget ajánl a gomba megszüntetésére? (a gyógyszereset szeretném elkerülni) Válaszát köszönettel: Kiss András

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza körömgomba témában

A megvastagodott köröm nem egyenlő azzal, hogy gombás, számos egyéb oka (pl. keringési zavasrok, mechanikai tényezők) is lehet. Próbálja meg CanesPro-val kezelni.

Kérdés: 2012. október 20., 20:02; Megválaszolva: 2012. október 23., 21:53
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Körömgomba
Tisztelt Doktornő! Két kérdésem lenne.Azt olvastam,hogy a körömgomba miatt más szervek is károsodhatnak olyan szinten,hogy halált is okozhat. Én nem...
Beteg köröm
A lábamon az egyik köröm beteg lett . Sárga , keresztbe barázdás és töredezik is . Gombára gondoltam ezért patikában vásárolt ecsetelővel...
Sport közben betört köröm
Régen (évben mérendő) ráugrottak foci közben a nagy lábujjam körmére, ami bevérzett, berepedt. Később ez újra megtörtént, a köröm betört...
Körömgomba
Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni hogy a képen körömgomba látható e vagy ez lehet más is? Szaga nincsen fájni nem fáj. Válaszát előre...