Fehér pöttyök a péniszen

Nemrég fehér pöttyök keletkeztek a makkom alatt. Először azt hittem elmúlik, de nem történt semmi, talán mintha több lett volna utána (gomba!? ) , aztán végül elmentem a helyi orvoshoz aki azt mondta, hogy gomba, vegyek canestent és kenjem be fürdés után minden nap. Így is tettem, megvettem, kenegettem, bár a papírra az volt írva, hogy napi 2-3 alkalom. Egy kicsit mintha segített volna, de a nagyobb fehér pöttyök ott maradtak. Olvasgattam neten, hogy lézeres kezelés segít meg azt is, hogy gyógyíthatatlan stb. 17 éves vagyok, tehát nem nagyon van 50 meg 60 ezer forintom ilyen kezelésekre. Mit tudok tenni? Mert nagyon zavaró, ráadásul már nem egy nőt kellett visszautasítanom ezért. Itt egy kép, ehhez hasonlít, csak kicsit kevesebb van és nem ilyen sűrűn: http: //pearlypenilepapulesremoval2.weebly.com/uploads/7/0/8/9/7089767/1139741.jpg? 315

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza bőrelváltozás a péniszen, fehér folt, pénisz témában

A leírtak alapján és a küldött kép alapján ön Fordyce pontokról beszél, amik teljesen jóindulatú, nagyon gyakori elváltozások a péniszen. Kezelése nem szükséges, esetleg ha esztétikai szempontból zavarja, akkor lehet eltávolítani őket, de javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost, hogy felállíthassa a diagnózist, mert látatlanban nem lehet kizárni a vírusos szemölcsöket jelenlétét sem.

Kérdés: 2012. szeptember 21., 16:25; Megválaszolva: 2012. szeptember 24., 16:51
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés