Zsirmirigy vagy valami más?

Üdvözlöm Doktor Nő/Úr! A következő problémával fordulok önhöz a herezacskómon sok fehér pötty van (ezek a péniszem tövében is jelen vannak) amiket néha-néha kilehet nyomni (eltűnni nem tűnik de olyan kemény váladék jön belőle mint a pattanásból de minimális éppen látható) valószínűleg ezek zsírmirigyek... De 3 hete vettem észre 3 darab nagyobb "puklit" a herezacskómon az egyik a 2 here közötti részen van (a herezacskó felületén) és a másik 2 a 2 darab herém alatt van (ugyan úgy a herezacskón)! Ezek nem úgy néznek ki mint a többi picit piroskásak de nem nagyon térnek el a herezacskóm színétől mik lehetnek ezek? Nemi életet nem élek nincs barátnőm még szűz vagyok! Képet csatoltam! Bocsánat a homályos megfogalmazásért remélem a kép segít megmondani mi lehet ez! Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza faggyúmirigyek témában

Tisztelt Kérdező!

Valószínűleg a faggyúmirigy nem tud ürülni és pang benne a faggyú, mely felül tud fertőződni.Bőrgyógyász szakorvos segít ennek eltüntetésében.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. szeptember 01., 19:03; Megválaszolva: 2012. szeptember 03., 18:00
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése