Tűzfolt etávolítása

Születésem óta egy elég erősen látszóró tűzfolt van az államon, ami esztétikailag mindig is nagyon zavart. Próbálom eltakarni smink (Vichy Dermablend) segítségével, de ezt nem szeretném a végtelenségig használni... Voltam egy helyi lézerklinikán, ugyanis megtudtam, hogy az IPL lézer nagyon hatékony tud lenni a tűzfolt kezelésében. Kb. 6-7 alkalommal kezeltettem magam, de sajnos hiába. A tűzfolt a kezelés után mindig élénkebb színű lett, majd a várt halványodás elmaradt. A doktornő azt mondta, olyan mély a tűzfolt, hogy a lézerrel nem eredményes a kezelés. Nagyon elkeseredtem, és azóta is keresem a megoldást, bár anyagiakban sajnos korlátozva vagyok. Mivel ez pár éve volt, érdeklődnék, hogy van-e bármilyen más alternatív ismert módja a tűzfolt eltüntetésének/de legalább halványításának? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza tűzfolt témában

Tisztelt Kérdező!

Nem láttam a tűzfoltját, de én azt javaslom keressen fel még több lézerklinikát, nagyobb centrumokat mert a megfelelő, kifejezetten érkezelésre kifejlesztett lézerrel hatékonyan lehet kezelni a tűzfoltokat.

Kérdés: 2012. augusztus 28., 06:26; Megválaszolva: 2012. augusztus 31., 08:26
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése