• Kislányom szeme tűzfoltos

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Szakértő!

         

        3 hónapos kislányomnak tűzfoltos a szemhéja, és nagyon hámlik. a gyermekorvos azt mondta, hogy kenegessük az általa felírt fürdetővel minél gyakrabban, de nem igazán látok rajta változást.ez a hámlás el fog múlni a szeméról? gondolom azért hámlik, ert ott vékony és érzékeny a bőr, és a dörzsölés hatásától, amikor nyitja-csukja a szemét.mikor van a za a őpont, amikor bőrgyógyászhoz kel vinni a probléma miatt?

        köszönettel egy aggódó anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a tűzfolt témában

        Tisztelt kérdező!

        Vigye el gyemmekbőrgyógyászhoz  a kislányát. A gyakori mosogatás nem fog használni, inkább a kiszáradás megelőzése lenne célravazető. Mivel a gyermekbőrgyógyász ezekkel foglalkozik, biztosan tud olyan kezelést javasolni, ami használni is fog.


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-15 19:51:07; Megválaszolva: 2010. március 15., 19:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: