Medrol szedése miatt kinőtt az arcszőrzetem, meg tudok-e szabadulni ettől véglegesen?

Kedves Doktor Úr/Nő Májusban felnőttkori Still betegséget diagnosztizáltak nálam és azóta Medrolt kell szednem. 32 mg-mal kezdtem, jelenleg 12-nél tartok. Több mellékhatás jelentkezett, köztük az arcszőrzet megnövése is. Nem merek tőle megszabadulni, mert félek hogy erősebben nő vissza, viszont nem tudok együttélni ezzel az arczőrzettel, nagyon zavaró. Ha megszabadulok tőle, el tudom éri valahogy, hogy ne nőjön vissza? Ha fogamzásgátlót kezdek el szedni, az segíthet valamiben? Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza arcszőrzet témában

Tisztelt Kérdező!

A fogamzásgátló szedése nem fog segíteni és a borotvával való eltávolítást nem javasolnám, de nyugodtam megszabadulhat tőle pl. gyantával átmeneti időre, IPL vagy lézeres szőrtelenítő kezeléssel tartósabb ideig.

Üdvözlettel: dr. Tóth Gyöngyi

Kérdés: 2012. augusztus 13., 09:02; Megválaszolva: 2012. augusztus 15., 23:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hulló arcszőrzet
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Tavasz vége felé, májusban keletkezett a problémám, amivel kapcsolatba szeretném kikérni tanácsát véleményét....
alopecia foltoshahullás
Tisztelt dokto kérem szives segítségét.arcomon nagyobbfoltokba hiányzik a szőr.voltam háziorvosnál.megvolt antibiutikum., elküldöt arc és fog...
Hullik az arcszőrzetem
Jó napot kívánok. A problémám kb. 1.5-2 hónapja kezdődött. Egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy az állam jobboldali részén egy kb...
Arcszőr
Üdv, Az arcomon vannak olyan területek ahol foltokban nem nő a szőr, pedig körülötte szőrös, miért van ez?
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás