ekcémás fejbőr

dr.Bodnár Edina bőrgyógyász dr.nő részére! Kedves Doktornő! Megköszönöm ez év áprilisában írt válaszát. Sajnos április óta sincs semmi változás az ekcémás fejbőrömmel, a sok kenőcs, hajszesz/Glo-busz sampon, Crem Cutivate Cr., Locoid Crelo, Advantan kenőcs hidrofillel, Advantan kenőcsSpir.szalic.4 alkalommal felírva, spir.salic.advantan hajszesz. Nagyon ki van már a gyomrom az egész szervezetem. Dg. Seborrhoea capitis. Szeretném a K.doktornőtől megkérdezni, hogy a fejbőrön keresztül a fent leírt kenőcsök felszívódnak a szervezetbe, mert én érzem a hatásukat, és milyen káros mellékhatás alakulhat ki. A másik kérdésem lenne még a K.dr.nőhöz, azt hallottam, hogy akinek a sok kenőcs ellenére nem múlik el az ekcémája, kórházba injekció sorozatot adnak és elmulik, valóban igaz-e ez a gyógyitási mód. Hová forduljak a továbbiakban? Milyen természetes kezelést javasol? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Molnárné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza ekcémás fejbőr témában

A lokális steroidok kis mennyiségben felszívódhatnak a fejbőrről, de szisztémás hatást ilyen kis bőrfelületről felszívódva nem okoznak.

Ha nem múlik a problémája, keresse fel személyesen a Bőrklinikát. Seborrhoeás dermatitisben nem szoktunk injectio sorozatot adni, nem indokolt.

Kérdés: 2012. augusztus 07., 21:22; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 23:11
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken