Péniszen szőrzet

Tisztelt doktor Nő/ Úr! A problémám hogy a péniszem felső részén is található szőrzet. Ez nem olyan erős és sűrű mint a fanszőrzet és nem is gátol semmiben, szeretném eltávolítani. A borotvát meg se próbáltam, végleges módszert szeretnék. Remélem tudnak ajánlani valamilyen megoldást. Hallottam a lézeres szőrtelenítésről de nem tudom hogy magán a pénisz testén is vállalnak-e. 2009-ben retentio testit diagnosztizálása után megműtöttek márciusban. A műtét sikeres volt de azt követően hematoma jelentkezett és egy ideig a méreténél többszörösére dagadt a péniszem. Nem tudom van-e befolyása a kezelésre. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza pénisz szőrtelenítés témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet lézeres vagy IPL-s szőrtelenítés. Nincs végleges, csak tartós. Az régebbi betegségei a szőrtelenítést nem befolyásolják.

Tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. augusztus 01., 21:36; Megválaszolva: 2012. augusztus 02., 18:13
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése