az elozo temahoz kapcsolodva

koszonom az elozo tanacsat megfogadva voltam orvosnal, de nem tudtak megmondani mi az oka a bor viszketesemnek, ezert ujra irok Onnek. en kulfoldon elek es hiaba mondom mi a panaszom csak antihisztaminokat adnak, de most mar nem csak hogy viszket a borom a kezeim bedagadnak es elzsibbadnak az ujjaim, ezen kivul a kulso nemi szervem is viszket ejszakankent, bar mar 2 eve nem elek szexualis eletet. mem tudom mi lehet a baj. Egy verkepet es rtg-t csinaltak azt mondtak hogy minden lelet normalis. Nagyon jo lenne ha tudna valamit tanacsolni. Koszonettel. Lukacsne.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza bőrviszketés, ujjak zsibbadása témában

Jó lenne, ha személyesen el tudna jönni vizsgálatra, mert autoimmun betegség, gyógyszerallergia is állhat a háttérben, de ezt csak vérvétel, ill. alapos személyes megbeszélés után lehetne megerősíteni vagy kizárni.

Kérdés: 2012. július 29., 14:48; Megválaszolva: 2012. július 31., 12:01
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése