• Gomba vagy kipállás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlőm. A segítségét szeretném kérni. 2 hónapja a herezacskóm és a végbélnyílás körüli rész vörös. Nem viszket. Próbáltam házilag kezelni,de nem múlt el. Használtam a Canestent, hintőporokat. Javulás nem történt. Elmentem 1 hónapja bőrgyógyászhoz és kaptam Travocort krémet és Fluconer 150 mg kapszulát heti 1 szem 4 hétig. Az orvos szerint vagy gomba vagy kipállás. Javulás azonban nincs. Továbbra is vörös vagyok az említett helyeken. A kapszulának sajnos éreztem a májra kifejtett hatását és a krémet sem merem tovább használni lévén hormontartamú. Tudna valami tanácsot adni hogyan tovább? Mi okozza a kivörösödést ha ez a igen erős gyógyszer sem hat. Nem használok semmi új kemikáliát ami kiválthatná. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrgyulladás témában

        Kedves Kérdező! Akár gomba, akár kipállás, mindkettőre jó a Sudocrem, ezt javaslom rendszeres használatra, a szteroidos krémet valószínűleg rontották az állapotát, ezért nem volt javulás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 29., 16:45; Megválaszolva: 2011. november 30., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés