• Mitől sárgul és ráncosodik a talpam és a tenyerem ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hete észleletem hogy a talpam feltűnően sárgás színű lett. És elkezdett ráncosodni. A tenyerem úgyszintén. 22 évesen ez eléggé aggaszt. Az nem tudom közrejátszhat e hogy érszűkületem van. Pentaxolt szedek rá. És évente télen 2 hetes infúziós értágító kezelést kapok. Jelenleg külföldön vagyok és 2 hét múlva érek haza. Mindenképpen orvoshoz fogok vele fordulni. De addig is szeretném tudni vajon mire számítsak. És milyen területen kell tovább mennem ezzel? Bőrgyógyászatra esetleg ? válaszát előre is köszönöm. UI:Kati

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a sárga tenyér, talp témában

        Tisztelt Kérdező! Látatlanban nem tudok diagnózist felállítani, javaslom hogy amíg nem jön haza bármilyen zsírozó, hidratáló krémmel kezelje és itthon bőrgyógyászati szakvizsgálatra jelentkezzen első körben.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 12., 22:04; Megválaszolva: 2011. november 15., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés