• Sópipa használata terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 5 hónapos terhes vagyok allergiás és asztmás. A tüdőgyógyászom egy pipát engedélyezett, hogy használjak+ a roham oldót szükség esetén. A terhesség előrehaladtával egyre nehezebb a gyógyszerek nélkül. Ön szerint sópipát használhatok terhesség alatt? Köszönöm válaszát! Tisztelettel: H. K.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a Terhesség alatti aszthma témában

        Kedves Kérdező! A mai korszerű aszthma ellenes belégzőszerek biztonsággal használhatók a terhesség alatt is. Az aszthma szempontjából, most van a legnehezebb időszakban. Kombinált belégzőszert is nyugodtan használhat. A legfontosabb, hogy az anya szervezetében elegendő oxigén legyen! A sópipa, tengervizes orrspray korlátlanul használható. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2016. január 23., 20:39; Megválaszolva: 2016. január 25., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! Régóta fennálló nehézlégzésem van, amit a meglévő pánikbetegsegnek tudtam be eddig. Viszont egyre inkább nehezen kapok levegőt ami már gondot okoz és előfordul ingerköhögès is. Légzésfunkcio értékeim a...
        Tisztelt Doktornő! A feltöltött dokumentumok alapján az kérdésem, hogy egyértelműen diagnosztizálható e nálam az asztma. A mellékelt légzésfunkciós vizsgálatok idejéig kb. 12 napig fújtam be lefekvés előtt 1 puff fostert, mert decemberben...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.