szívritmus zavar

kezelés alatt állok, évek óta. gyakran, több ritmus kimarad, éjjel felriadok, horkantásra

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a alvászavar témában

Tisztelt Kérdező! Szívritmuszavara miatt kardiológiai vizsgálat javasolt. Az éjjeli horkantásra felriadás lehet alvási apnoe szindróma, amelyet alvásdiagnosztikai laborban (Budapest, Debrecen) tudnak diagnosztizálni és kezelni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. március 10., 12:21; Megválaszolva: 2014. március 11., 19:03
Kérdések és válaszok: Alvási apnoe
Alvási apnoe?
Kedves Főorvos Asszony! Egy különös jelenségre kérnék magyarázatot. Reggel-jó alvás után is-gyengének érzem magam, minden kiesik a kezemből és...
Alvás közben légzéskimaradás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Éjszakánként többször észrevettem, hogy a párom (29 êves) valamikor kb. 10 mp-ig nem vesz levegőt. Aztán pedig olykor...
Éjszaki vízverés
Tisztelettel! Olyan kérdéssel fordulok önökhöz, hogy egy ideje heti 3x-4x előfordul velem az, hogy este lefekszem szinte el sem alszom, de már egy...
Horkolás, alvászavar
Tisztelt Dr.Nő/Dr.Úr! 2011 ben horgolás gátló műtétem volt, mely során lézerrel eltávolították a nyelvcsap egy részét. egy ideig valamelyest...
furcsa horkolas mely ijeszto
jo estet. a ferjem 47 ev, 103 kg horkolasa ijeszto mikor alkoholt fogyaszt. ritkan persze.horkol es ahogy veszi a levegot nem fujja ki egybol mint kene normal...