Aerius

Tisztelt Doktor nő /úr! Abban kérnék segítséget hogy jelenleg Xyzal szedek allergiára és gondolkodom hogy válltsak Aeriusra. Válltásnál kell szünetet hagyni vagy egyiknapról a másikra lehet? Illetve Xyzal mellett olvastam a tájékoztatón hogy nem javasolt az alkohol fogyasztás, erre mindig figyelek, és ha iszok is max 1-2üveg sört és azt is úgy hogy akkor már min 24 órája nem vettem be a gyógyszert és csak másnap veszm be. Az aerius nál azt olvastam hogy az alkholt lehet mellette fogyasztani, illetve nincs ráírva hogy nem lehetne. Sőt írtak olyat is hogy az alkohol hatását nem fokozza tehát lehet inni.Én itt max 1-2sörre gondolok. Az lenne kérdésem hogy valóban így van e?

Dr. Csuth Ágnes válasza alkohol témában

Egyik napról a másikra is át lehet állni az Aeriusra, de amíg a szervezet meg nem szokja (1-2 hét) , ne igyon alkoholt, utána ihat, de teljen el a gyógyszer bevételétől számítva azért 3-4 óra.

Kérdés: 2011. június 29., 08:55; Megválaszolva: 2011. június 30., 11:24
Kérdések és válaszok: Allergia
Allergia talán?
Tisztelt kezelőorvos! A következő problémám lehetséges okaira keresem a válaszom. Már néhány éve vettem észre először, hogy ha alkoholt...
Mi lehet ez
Tisztelt Doktornő! Nem tudom mi a gond az egészségemmel, remélem tud szolgálni segítséggel Körülbelül 3 éve kezdődött, észrevettem nem bírom...
Alkoholallergia vagy karcinoid krízis?...
Ha a férjem alkoholt fogyaszt, arcbőre és a mellkasa, de néha a háta is vörös lesz. Utóbbi kettőn csak foltokban jelentkezik a bőrpír. Nem minden...
Suprastin
Tisztelt Webdoktor! Olvastam, hogy Suprastinra tilos alkoholt inni. Napi 2x1-et szedek, a Rulid ma este fogy el. Jövő szombaton lesz a bátyám esküvője...
Hisztaminintolerancia - Utrica