• Baromfi allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Létezik embereknél is baromfi allergia? A neten keresve csak kutyáknál látok ilyen panaszokat, pedig biztos vagyok benne hogy ez a baj. Már 1 éve gyógyíthatatlan ekcémában szenvedek a szemem körül, a nyakamon, az ajkaimon. Így visszagondolva akkor kezdődött, mikor elkezdtem csirkét enni (édesanyám sosem főzött azt). A párom megfigyelte étteremben, hogy a csirke evése közben szó szerint elvörösödök. 2 hete nem eszem szárnyast, és eltűnt az ekcémám. Akkor ez most baromfi allergia, ugye? Köszönettel: M.A.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Igen, létezik ilyen típusú allergia, de akár a hús kezelése, elkészítése során használt anyagok miatt is lehet. Mivel egyértelműen összefüggésbe hozható volt panaszaival a csirkehúsfogyasztás, a jövőben se fogyasszon csirkét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 02., 17:17; Megválaszolva: 2011. január 04., 15:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés