Rulid

Kedves Doktornő! Ínygyulladás miatt Rulid 300mg-t kaptam. Anyu ma mondta, hogy kiskoromba kiütéses lettem Erytromycin-től ( 2 éves voltam). Megpróbálhatom a gyógyszer szedését? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

Kedves Hölgyem! Érdemes egyéb csoportba tartozó antibiotikumot szedni, például penicillinszármazékot, cefalosporint. Ha vége a betegségnek, feltétlenül keressen fel egy allergológiai szakrendelést, a gyógyszerallergiát tesztelni javasolt.

Kérdés: 2010. szeptember 06., 18:58; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 09:44
Kérdések és válaszok: Allergia
Kaphatok-e COVID-19 oltást?
Általános allergiavizsgálat
Görcsöl és megdagad a nyelvem
Szelén-allergia?
Várandósság - allergia