Suprastin

Tisztelt Webdoktor! Olvastam, hogy Suprastinra tilos alkoholt inni. Napi 2x1-et szedek, a Rulid ma este fogy el. Jövő szombaton lesz a bátyám esküvője, valamint édesanyám születésnapja is és szeretném megünnepelni az eseményeket. Mikor kell abbahagynom a Suprastin szedését, hogy mellékhatások/komolyabb bajok nélkül "ünnepelhessek"? Más gyógyszert nem szedek és most fogok életemben kb. harmadjára alkoholt fogyasztani. Tisztelettel: egy kíváncsi középiskolás lány

WEBBeteg szakértő válasza alkohol témában

Kedves "kiváncsi középiskolás lány"

Gondolom a Suprastint valamilyen allergiás folyamatra szedi. (A Rulid antibiotikum ezt, nem értem miért írja) . Vagy esetleg valamilyen felsőlégúti megbetegedésre írták fel mindkettőt egyszerre?

Mindegy. A suprastin pontos felezési idejét nem találtam meg de mivel 2-4X1 a dózisa igy valószínűleg gyorsan lebomlik.Szerintem előző nap, ha abba hagyja a szedését nem lesz gond. (Ha egyátalán addig szedni kell)

De azért az alkohollal óvatosan.

Szívből kívánok jó ünneplést

Dr.VirányiÁgnes

Kérdés: 2008. szeptember 22., 08:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:14
Kérdések és válaszok: Allergia
Allergia talán?
Tisztelt kezelőorvos! A következő problémám lehetséges okaira keresem a válaszom. Már néhány éve vettem észre először, hogy ha alkoholt...
Mi lehet ez
Tisztelt Doktornő! Nem tudom mi a gond az egészségemmel, remélem tud szolgálni segítséggel Körülbelül 3 éve kezdődött, észrevettem nem bírom...
Aerius
Tisztelt Doktor nő /úr! Abban kérnék segítséget hogy jelenleg Xyzal szedek allergiára és gondolkodom hogy válltsak Aeriusra. Válltásnál kell...
Alkoholallergia vagy karcinoid krízis?...
Ha a férjem alkoholt fogyaszt, arcbőre és a mellkasa, de néha a háta is vörös lesz. Utóbbi kettőn csak foltokban jelentkezik a bőrpír. Nem minden...
Hisztaminintolerancia - Utrica