• torok csiklandozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A torkomban érzek 2-3 hete egy csiklandozó érzést és köhögésben folytatódik. Kb. 40 éve van szénanáthám, pollenallergiám. Tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés. A szezon korábban májusban kezdődött. 4-5 éve egyre korábbra tevődik március, április már szezonkezdés van. minden létező vizsgálaton voltam. Van-e jó megoldás az allergia megszüntetésére, ill. kezelésére? Köszönöm válaszát: Bicskey Tibor

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Tibor! Szükség lenne egy új, idei allergiavizsgálatra és ennek függvényében a gyógyszerek megfelelő beállítására illetve esetleg allergénspecifikus immunterápia elkezdése is szóba jöhet! Az allergiatesztet akár évente is meg kell ismételni, ha új panaszok jelentkeznek, illetve szezonváltás lép fel. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Kérdés: 2012. január 11., 11:33; Megválaszolva: 2012. január 15., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció