Tonhalas paradicsomsaláta
Hozzávalók:
- 50 dkg paradicsom
- 1 karcsú póréhagyma
- 2 doboz olajos tonhal (240g)
- 1 citrom leve
- 12-15 szem fekete olívabogyó
- 1 kiskanál enyhén csípős mustár
- só
- bors
- porcukor
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 szál bazsalikom
Elkészítés:
A paradicsomot cikkekre vágjuk, a póréhagymát felkarikázzuk. A tonhalnak lecsurgatjuk a levét, ráfacsarjuk a citrom levét, rászórjuk az olajbogyót. A többi hozzávalóból öntetet készítünk és meglocsoljuk vele a salátát.
Hasonló receptek
Orosz saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Ananászos-sonkás rizssaláta
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sangriás gyümölcssaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes