Tonhalas paradicsomsaláta
Hozzávalók:
- 50 dkg paradicsom
- 1 karcsú póréhagyma
- 2 doboz olajos tonhal (240g)
- 1 citrom leve
- 12-15 szem fekete olívabogyó
- 1 kiskanál enyhén csípős mustár
- só
- bors
- porcukor
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 szál bazsalikom
Elkészítés:
A paradicsomot cikkekre vágjuk, a póréhagymát felkarikázzuk. A tonhalnak lecsurgatjuk a levét, ráfacsarjuk a citrom levét, rászórjuk az olajbogyót. A többi hozzávalóból öntetet készítünk és meglocsoljuk vele a salátát.
Hasonló receptek
Almás-krumplis csirkesaláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Téli vitaminsaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkesaláta juhtúrósan
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Gluténmentes