Sajttekercs
Hozzávalók:
- 200 g trappista sajt
- 150 g félzsíros tehéntúró
- 60 g gépsonka
- 100 ml kefir
- só
- zöldpetrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
A sajtot forró vízben megolvasztjuk, alufóliára tesszük és vékonyan kinyújtjuk. A félzsíros tehéntúrót a kefirrel, az apróra vágott zöldpetrezselyemmel simára keverjük, ízesítjük sóval és rákenjük a kinyújtott sajtra. Vékony sonkaszeletekkel a túrót beborítjuk és feltekerjük. Lehűtve tálaljuk, friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal díszítjük.
Hasonló receptek
Gnocchi articsókás krémmel
Vegetáriánus , Közepes
Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mozarellával rakott padlizsán
Vegetáriánus, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély
Kukoricás fokhagymakrémleves (húsmentes)
Vegetáriánus, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes