Hercegnő / Shepherd's pie

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált sertéshús
  • gluténmentes ételízesítő
  • 2 kg megpucolt burgonya
  • vaj (a burgonyapüréhez)
  • olaj (a sütéshez)
  • kakukkfű
  • tej

Elkészítés:

A szokásos módon elkészítjük a burgonyapürét. A darált húst olajon megpirítjuk, megszórjuk kakukkfűvel és ételízesítővel. Kiolajozunk egy nagyobb jénai tálat, beletesszük a burgonyapüré felét, rá a darált húst, végül a püré másik felét. Sütőben addig sütjük, míg a teteje barna nem lesz. Tálaláskor savanyúságot adunk hozzá.

Hasonló receptek

Gomba tésztával

Egytálétel, Könnyű

Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Túrós csusza

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Dómika

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: