Gluténmentes keksz

Ételtípus: Desszert Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 150 g gluténmentes liszt
  • 50 g mandulaliszt
  • 1 tojás
  • 90 g vaj
  • 0.5 dl tej
  • sütőpor
  • édesítőszer/cukor

Elkészítés:

A lisztet elkevertem a sóval, sütőporral. A vajat kicsit megolvasztottam, elkevertem benne 1-2 ek. édesítőszert, és hozzáadtam a liszthez a tojással együtt. Jól elkevertem, majd belekerült egy kis tej is. A tésztának száraznak kell lennie, épphogy csak formázható legyen, ettől lesz keksz állagú. Kis gombócokat tettem a tepsibe és szétlapítottam őket. 180 fokon kb. 15 percig sütöttem.

Hasonló receptek

Linzertészta kukoricalisztből (gluténmentes)

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes

Karácsonyi diabetikus gyümölcskenyér

Desszert, Közepes

Mogyorómentes, Cukormentes

Keksztorta (sütés nélkül)

Desszert, Könnyű

Cukormentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: