Lecsós pulykamell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell
  • (1 kicsi csípős paprika)
  • 50 dkg zöldpaprika
  • 40 dkg paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gluténmentes erőleveskocka/ételízesítő
  • 1 teáskanál gluténmentes gulyáskrém
  • olaj

Elkészítés:

A húst kockákra vagy vékony szeletekre vágva kevés olajban átforgatjuk, hogy minden oldalán fehér színt kapjon, majd egy tálba szedjük. Az apróra vágott hagymát a maradék olajon megpároljuk, beletesszük a paradicsomot (előzőleg a héját lehúzzuk), aztán a felszeletelt paprikát, végül az elősütött húst. Kevés vízben összekeverjük a leveskockát és a gulyáskrémet, s ráöntjük a húsra. Fedő nélkül felforraljuk, majd takaréklángon kb. 40 percig főzzük. Ha szükséges, megsózzuk. Párolt rizzsel vagy tarhonyával tálaljuk.

Hasonló receptek

Firenzei halfilé

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény

Zelleres-almás-szilvás máj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos joghurtos pulykaszeletek

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: