Gyöngybabos virsli

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg fehér gyöngybab
  • 20 dkg spenót
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg apró virsli
  • 4 dkg vaj
  • 1 csipet őrölt szerecsendió

Elkészítés:

A babot előző nap beáztatjuk vízbe. Főzés előtt leöblítjük, majd bő sós vízben megfőzzük. Amíg fő a bab, megtisztítjuk, megmossuk és leforrázzuk a parajt. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A virslit felkarikázzuk. A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a fokhagymát. Amikor a bab már puha és nincs rajta sok lé, belekeverjük a megfuttatott fokhagymát, a forrázott parajt és a Sózzuk, borsozzuk és szerecsendióval ízesítjük. Néhány percig forraljuk és amikor megfőtt a virsli, tálaljuk.

Hasonló receptek

Csirkemájpástétom

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirke zöldborsós szószban

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Kefires csirkeszárny

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: