Gyöngybabos virsli

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg fehér gyöngybab
  • 20 dkg spenót
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg apró virsli
  • 4 dkg vaj
  • 1 csipet őrölt szerecsendió

Elkészítés:

A babot előző nap beáztatjuk vízbe. Főzés előtt leöblítjük, majd bő sós vízben megfőzzük. Amíg fő a bab, megtisztítjuk, megmossuk és leforrázzuk a parajt. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A virslit felkarikázzuk. A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a fokhagymát. Amikor a bab már puha és nincs rajta sok lé, belekeverjük a megfuttatott fokhagymát, a forrázott parajt és a Sózzuk, borsozzuk és szerecsendióval ízesítjük. Néhány percig forraljuk és amikor megfőtt a virsli, tálaljuk.

Hasonló receptek

Firenzei halfilé

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény

Sajtmártásos csirke

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Borzas csirkemell 2

Húsétel, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély

Új keresés

Válasszon diétát: