Párolt marhafartő

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg marhafartő
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zeller
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • 1 kávéskanál sűrített paradicsom

Elkészítés:

A húst megsózzuk és mindkét oldalát serpenyőben megpirítjuk. A leveszöldségeket karikára vágjuk és a hús mellett megpirítjuk. Hozzáöntünk egy kevés csontlevet vagy vizet és puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük és elkeverjük a kanál sűrített paradicsommal, amit a tálalásnál a húsra teszünk. Energiaérték/ adag: 362 kcal, szénhidrát. 36,7 g

Hasonló receptek

Töltelékes hús

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Joghurtos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mogyorós csirkemell (japán recept)

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák

Új keresés

Válasszon diétát: