Okróska (hideg orosz leves)

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • fél pohár uborkalé
  • 1 pohár főtt burgonya apró kockákra vágva
  • 2 friss kígyóuborka felkockázva
  • 2 evőkanál kapor apróra vágva
  • 1/2 evőkanál petrezselyemzöld
  • 1 evőkanál gluténmentes mustár
  • 1 mokkáskanál őrölt feketebors
  • 1 pohár újhagyma karika#A léhez: 1 pohár kefir
  • 1 pohár tejföl
  • 1 citrom leve
  • víz

Elkészítés:

A hozzávalókat belekeverjük az 1l lébe, majd néhány órára behűtjük. Hidegen fogyasszuk.

Hasonló receptek

Szőlőleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Francia hagymaleves

Leves, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Savanykás leves

Leves, Közepes

Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: