Búzaleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1/2 csésze darált búza
  • 3 pohár víz
  • 1 kávéskanál vaj
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 1-1 szál sárgarépa
  • es petrezselyem gyökér

Elkészítés:

A búzát vízzel felforraljuk, megsózzuk és kis lángon puhára főzzük. Ha kész, beledobjuk a vajat. Tálaláskor adjuk mellé a reszelt zöldséget és a sajtot.

Hasonló receptek

Francia zöldségkrémleves (Sopa de Farid)

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sáfrányos halleves

Leves, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mazsolás borkrémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: