Frankfurti saláta
Hozzávalók:
- 20 dkg virsli
- 10 dkg burgonya
- 12 dkg alma
- 4 dkg majonéz
- 2 dl kefír
- 5 dkg vöröshagyma
- citromlé
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- édesítőszer
Elkészítés:
A virslit megfőzzük, vékony karikákra vágjuk. A héjában megfőzött burgonyát megtisztítjuk és a virslihez hasonló méretűre vágjuk. A hámozott almát felszeleteljük. A majonézt elkeverjük a kefírrel,ízesítjük reszelt vöröshagymával, citromlével, sóval, borssal, édesítőszerrel és finomra vágott petrezselyemmel. Az elkészített anyagokat a mártással összekeverjük, majd pár órára hűtőszekrénybe érleljük.
Hasonló receptek
Almás kivisaláta pirított sajttal
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Liechtensteini Homár saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kínai kel saláta
Saláta, Könnyű
Vesebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes