Camamber sajt rántva
Hozzávalók:
- fejenként 1 kis karika camambert sajt
- kukoricaliszt
- tojás
- 1 db/2 camambert
- zsemlemorzsa
- vagy szezámmag#A sütéshez szükséges olaj
Elkészítés:
A camambert sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a kalória és szénhidráttartalma az így panírozott sajtnak. Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldalát.
Hasonló receptek
Parmezános grillezett padlizsán
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Burgonya csőben sütve
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Hercegnő / Shepherd's pie
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes