Finom sütőtök

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 sütőtök
  • rozmaring
  • vaj
  • olaj
  • 1 kockából készített zöldségleves
  • bors
  • petrezselyem

Elkészítés:

A tököt meghámozzuk, a magjait eltávolítjuk. A tök húsát apró kockákra vágjuk. Az olaj és a vaj keverékében kicsit átpirítjuk, hozzáadjuk a rozmaringot, a sót és a borsot. Alaposan összekeverjük és annyi levessel öntjük fel, amennyi félig ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Hasonló receptek

Cukkini főzelék

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Rozmaringos burgonya

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tökfőzelék, a meleg nyárban hidegen

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: