Finom sütőtök

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 sütőtök
  • rozmaring
  • vaj
  • olaj
  • 1 kockából készített zöldségleves
  • bors
  • petrezselyem

Elkészítés:

A tököt meghámozzuk, a magjait eltávolítjuk. A tök húsát apró kockákra vágjuk. Az olaj és a vaj keverékében kicsit átpirítjuk, hozzáadjuk a rozmaringot, a sót és a borsot. Alaposan összekeverjük és annyi levessel öntjük fel, amennyi félig ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Hasonló receptek

Túrógombóc sajtmártással

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Gombás, csirkemájas rakott burgonya

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Keleti csirkefalatok pirított tésztával

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: