Krumplipüré rakottasan
Hozzávalók:
- 6 krumpli
- fél kg gomba
- 20 dkg sajt
- margarin
- só
Elkészítés:
A krumpliból, a margarinból, sóból pürét készítünk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, nagyon kevés olajon megpároljuk. Közben sózzuk és borsozzuk. Addig pároljuk, amíg elfő a leve. Ezután kivajazott tepsibe tesszük a krumpli pürét, rá a gombát, majd végül a reszelt sajtot. Sütőben aranysárgára sütjük a tetejét.
Hasonló receptek
Sonkás sajtos rakott tészta.
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
Vaskos diós tészta
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Spenót
Egytálétel, Könnyű
Cukormentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes