Hamis húsleves májgombóccal
Hozzávalók:
- 1 kg marha ritkacsont
- 2 csomó vegyes zöldség
- fűszerek
- 20 dkg máj
- 2 tojás
- 3 dkg zsír
- 10-12 dkg zsemlemorzsa
- apróra vágott petrezselyemzöld
Elkészítés:
Elkészítjük a húslevest a csonttal. Beleteszünk a betétet.#Betét készítése: A borjúmájat, a tojásokat, a zsírt, sót, borsot, vágott petrezselymet, összekeverjük, annyi zsemlemorzsát szórunk bele, hogy kis kanállal apró galuskákat szaggathassunk a levesbe.
Hasonló receptek
Mandulaleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Csalánkrém leves
Leves, Könnyű
Allergia, Epebetegség, Csontritkulás, Cukormentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Eperleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes