Mézes őszibarackkrém

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 dl natúr joghurt
  • fél dl tejszín habbá verve
  • 10 dkg ősziarack konzerv
  • 1 alma
  • fél citrom leve
  • 2 kanál méz
  • édesítő folyadék

Elkészítés:

A gyümölcsöket kockára vágjuk és meglocsoljuk a citromlével és a mézzel. A tejszínt kivéve az összes hozzávalót összekeverjük és a gyümölcsökre öntjük. Összeturmixoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor habzsákkal a tejszínt a gyümölcsök tetejére nyomjuk.

Hasonló receptek

Töltött alma (2 főre)

Desszert, Közepes

Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Epertorta

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Csontritkulás, Mogyorómentes

Mákos süti

Desszert, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: