Mézes őszibarackkrém

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 dl natúr joghurt
  • fél dl tejszín habbá verve
  • 10 dkg ősziarack konzerv
  • 1 alma
  • fél citrom leve
  • 2 kanál méz
  • édesítő folyadék

Elkészítés:

A gyümölcsöket kockára vágjuk és meglocsoljuk a citromlével és a mézzel. A tejszínt kivéve az összes hozzávalót összekeverjük és a gyümölcsökre öntjük. Összeturmixoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor habzsákkal a tejszínt a gyümölcsök tetejére nyomjuk.

Hasonló receptek

Ananászos-túrós süti

Desszert, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes

Mandulás muffin (tej nélkül)

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Édes kelt kalács

Desszert, Közepes

Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: