Mézes őszibarackkrém
Hozzávalók:
- 1 dl natúr joghurt
- fél dl tejszín habbá verve
- 10 dkg ősziarack konzerv
- 1 alma
- fél citrom leve
- 2 kanál méz
- édesítő folyadék
Elkészítés:
A gyümölcsöket kockára vágjuk és meglocsoljuk a citromlével és a mézzel. A tejszínt kivéve az összes hozzávalót összekeverjük és a gyümölcsökre öntjük. Összeturmixoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor habzsákkal a tejszínt a gyümölcsök tetejére nyomjuk.
Hasonló receptek
Töltött alma (2 főre)
Desszert, Közepes
Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes
Epertorta
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Csontritkulás, Mogyorómentes
Mákos süti
Desszert, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes