Mézes őszibarackkrém
Hozzávalók:
- 1 dl natúr joghurt
- fél dl tejszín habbá verve
- 10 dkg ősziarack konzerv
- 1 alma
- fél citrom leve
- 2 kanál méz
- édesítő folyadék
Elkészítés:
A gyümölcsöket kockára vágjuk és meglocsoljuk a citromlével és a mézzel. A tejszínt kivéve az összes hozzávalót összekeverjük és a gyümölcsökre öntjük. Összeturmixoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor habzsákkal a tejszínt a gyümölcsök tetejére nyomjuk.
Hasonló receptek
Forró körtetorta
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Epebetegség, Gyomorbetegségek, Tojásmentes, Mogyorómentes
Rizstorta / Rizskoch
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Vesebetegség, Hízókúra, Gyomorfekély, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes
Almazselés pite
Desszert, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes