Mogyorós halszeletek
Hozzávalók:
- tengeri halfilé (a lényeg
- hogy szálkamentes legyen)
- 1 csomag sós mogyoró
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- apróra vágott petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- bors.
Elkészítés:
A halat megsózzuk, és félretesszük. A mogyorót diódarálón ledaráljuk, majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához (1rész morzsa, 2 rész mogyoró) beletesszük a zúzott fokhagymát és a petrezselymet, valamit a borsot. Utána lisztbe tojásba, majd a mogyorós morzsába forgatjuk a halat és bő forró olajban kisütjük. Majonézes, vagy törtburgonya illik hozzá.
Hasonló receptek
Joghurtos csirke
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás
Csirke zöldborsós szószban
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Cukormentes, Mogyorómentes
Fűszeres halfilé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes