Mogyorós halszeletek
Hozzávalók:
- tengeri halfilé (a lényeg
- hogy szálkamentes legyen)
- 1 csomag sós mogyoró
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- apróra vágott petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- bors.
Elkészítés:
A halat megsózzuk, és félretesszük. A mogyorót diódarálón ledaráljuk, majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához (1rész morzsa, 2 rész mogyoró) beletesszük a zúzott fokhagymát és a petrezselymet, valamit a borsot. Utána lisztbe tojásba, majd a mogyorós morzsába forgatjuk a halat és bő forró olajban kisütjük. Majonézes, vagy törtburgonya illik hozzá.
Hasonló receptek
Zöldséggel töltött csirkecombok
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Párolt marhafartő
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Amerikai töltött csirke
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes